Filteren op

Prijs

  • € 15,00 - € 188,00

StrijkerShops

Er zijn 42 producten.

Item 1-18 van 42 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-18 van 42 in totaal item(s)

Verlengkabel buiten

Verlengkabel buiten

Een verlengkabel buiten kunt u natuurlijk gebruiken in de buitenlucht, bijvoorbeeld om bij een festival het nodige licht, geluid en andere zaken van de nodige stroom te voorzien. Deze kabels zijn speciaal gemaakt voor buitengebruik. Waterdicht en extra sterk zodat ze lang meegaan. Dit maakt van de verlengkabel buiten echte krachtpatsers. Dat mag je hier ook van verwachten. Zoals je ziet hebben we verschillende soorten verlengkabels en verlengsnoeren. Het is ons doel om voor iedere klus het geschikte product te hebben.  

Soorten verlengkabel buiten

Omdat wij een assortiment willen hebben dat aansluit op de wensen van onze klanten, hebben wij goed onderzoek gedaan naar de mogelijke producten. We hebben uiteindelijk gekozen voor twee soorten merken die het beste aansluiten bij onze wensen. Namelijk een kwaliteitsproduct tegen een goede prijs. We hebben onderstaande merken in ons assortiment;

Beide merken hebben hun eigen kwaliteiten en voordelen. Zelf werken bij namelijk alleen met merken waar we ook echt achter staan. Van Schuko hebben we de 250V verlengkabels met 3-voudige verdeeldoos. Deze hebben we dan ook weer in de 10 meter variant en in de 25 meter variant. Ditzelfde voor de Schuko met de 4-voudige verdeeldoos. Van CEE hebben we de gewone 250V verlengkabel die geschikt is voor buiten en deze zelfde met een 3-voudige verdeeldoos. Als extra hebben we de CEE ook nog met krachtstroom. Zowel met een 3-voudige verdeeldoos als gewoon als kabel. Ideaal als er meer van deze buitenkabel gevraagd wordt. Belangrijk bij de keuze voor het juiste materiaal is natuurlijk de aansluit (250V of 400V) maar ook lettende op de klus. Hoeveel meter heb je precies nodig en hoeveel stekkers wil je er in kwijt. 

Verlengkabel buiten kopen

Buitengebruik verlengsnoeren

Het is niet voor niets daar er speciaal kabels en snoeren zijn ontwikkelt voor buitengebruik. Tegenwoordig draait eigenlijk alle apparatuur op stroom waardoor er op meer plekken elektriciteit nodig is. De verlengkabel buiten is dan een prachtige uitkomst. We zien namelijk dat deze kabels en snoeren echt tegen een stootje moeten kunnen. Ze worden gebruikt op bouwplaatsen, festivals en alle verschillende shows. Met als gevolg dat deze kabels tegen water moeten kunnen. Maar ook tegen grote groepen mensen of andere invloeden van de natuur. De verlengsnoeren voor buiten zijn daarom gemaakt van extra sterk materiaal. 

Kabel advies

We snappen dat het niet altijd makkelijk is om de juiste kabel te vinden. Belangrijk dat je zelf vooraf goed kijkt naar de situatie en aan de hand daarvan kun je bepalen wat er nodig is voor de klus. Mocht je er niet uitkomen dan helpen wij je graag. Wij hebben veel ervaring met alles soorten kabels en kunnen daarom goed vertellen wat er nodig is voor de klus. Naast alle soorten kabels en snoeren hebben wij nog veel meer mooie producten. Wat te denken van alle soorten kabels:

En natuurlijk meerdere producten van Keraf. Wij hebben jaren ervaring met alle soorten kabels en elektrotechniek. Wij kunnen u dus van goed advies voorzien als dat nodig is. Neem hiervoor gerust contact met ons op. 

Verlengkabel buiten [Zwarte kabels] kopen? ➤