Filteren op

Prijs

  • € 20,00 - € 74,00

StrijkerShops

Subcategories

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Bouwlamp statief

Bouwlamp statief

Op zoek naar een bouwlamp statief of telescoopstatief? Wij hebben verschillende soorten telescoopstatieven. De statieven zijn uitschuifbaar en we bieden ze aan in verschillende maten en varianten. Wij hebben zowel een 2-delig als een 3-delig statief. Hierin kunt u een keuze maken tussen de Basic-Line en de Prof-Line. Beide van het topmerk KERAF en van uitstekende kwaliteit. Uiteraard bent u voor een gewone bouwlamp of een LED-bouwlamp bij ons ook aan het juist adres.

Basic-line vs. Prof-line

Het verschil tussen deze twee uitvoeringen wordt exact in de naam al duidelijk gemaakt. Waar de Basic-line echt een basic uitvoering is, en dus vaak geschikt voor thuisgebruik, is de Prof-line bouwlamp statief gemaakt voor de professional. De Prof-line is in vergelijking met de Basic-line stabieler, sterker en voorzien van een onderstel waardoor de bouwlamp ook op oneffen gronden stevig staat. Daar staat tegenover dat de Basic uitvoering lichter is en daardoor eenvoudiger van staplek te verwisselen is. Welke u ook kiest, over de kwaliteit hoeft u niet te twisten. KERAF is al jarenlang onze betrouwbare partner op het gebied van telescoopstatieven en verlichting.

Bouwlamp statief kopen

Bouwlamp standaard

Wij hebben een ruim assortiment waardoor we goed inspelen op de vraag met betrekking tot verlichting in de bouw. Met de verschillende soorten merken en verlichting is er voor elke klus een oplossing. Door te kiezen voor een LED bouwlamp met een statief zorgt u op deze manier voor uw eigen Bouwlamp op standaard. Maak de lamp compleet voor 2 armaturen met een U-Profiel hulpstuk voor nog meer ligt. Toch liever een Magnum of Centurion? Ook die hebben wij voor u!

Ondersteuning

Wij zijn sinds 1985 actief in de bouw en industrie en hierdoor hebben wij ontzettend veel ervaring. Wij weten heel goed welke bouwlamp statief en/of -lamp geschikt is voor welke klus. Komt u er zelf niet uit? Neem gewoon contact met ons op. Wij zullen dan samen met u de juiste producten selecteren. Zodat u weer verder kunt. Toch op zoek naar een ander accessoire of onderdeel? Bekijk dan een van de onderstaande producten.

Bouwlamp statief bij Elektrotec.nl

Bouwmaterialen

Naast het grote assortiment op Elektrotec hebben wij ook heel veel anderen soorten materialen voor de bouw en industrie. Wij hebben namelijk meer dan 10.000 producten verdeelt over meerdere webshops. Wij hebben bijvoorbeeld alle soorten klimmaterialen zoals stijgers, ladder en trappen in op jumboklimmateriaal.nl. Een groot assortiment aan verschillende soorten schroeven op proboproducts.nl. En alles voor de Grond, Weg en Waterbouw op allesvoorgww.nl. En dit is nog maar een kleine greep uit het gehele assortiment. 

Bouwlamp statief kopen? [Telescoopstatieven] ➤