Filteren op

Prijs

  • € 131,00 - € 1.154,00

StrijkerShops

Subcategories

  • Veiligheidstrafo's
  • Scheidingstrafo's
    <h2>Wat is een scheidingstransformator of scheidingstrafo?</h2> <p>Een <strong>scheidingstransformator</strong> of <em>scheidingstrafo</em> is een transformer die gebruikt wordt om primaire en secundaire wikkelingen gescheiden te houden. Meestal wordt een transformator gebruikt om de spanning te veranderen, maar bij een scheidingstransformator blijft de spanning die er in gaat hetzelfde als de spanning die er uit gaat. De scheidingstrafo wordt voor verschillende doelen gebruikt. Als eerste wordt de transformer gebruikt in reparatiewerkplaatsen en elektrotechnische laboratoria als het apparaat dat getest moet worden zelf geen voedingstrafo heeft. Ten tweede is er een scheidingstransformator om ongewenste stromen te voorkomen aan de primaire zijde. Als derde wordt de scheidingstrafo gebruikt in de scheepsvaart. tot slot wordt de scheidingstransformator ook gebruikt in huis, het is dan een stopcontact met een ingebouwde scheidingstrafo. Scheidingstransformatoren moeten verplicht voldoen aan IEC 60742 en NEN 10742.</p>
  • Arbo combitrafo's
  • Aardlekschakelaarboxen

Er zijn 42 producten.

Item 1-18 van 42 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-18 van 42 in totaal item(s)

Transformatorkasten

Transformatorkasten kopen bij Elektrotec.nl

Bij werkzaamheden in kleine ruimtes zoals kelders, ketels, enzovoort, is het een verplichting om verlichting op een veilige spanning lager dan 50 volt te gebruiken in verband met de kleine ruimtes. Is uw transformatorkast stuk, is uw oude aan vervanging toe of heeft u nog niet één aangeschaft? Dan hebben wij een groot aanbod om transformatorkasten te kopen, dus neem snel een kijkje hier beneden!

De verschillende transformatorkasten

Er zijn natuurlijk ook verschillenden transformatorkasten te krijgen bij elektrotec.nl, zo is er voor iedereen wat te krijgen en kunnen wij aan veel eisen voldoen. Zo hebben wij onder andere de veiligheidstrafo’s, die er voor zorgen dat de netspanning wordt omgezet in een voor de mens ongevaarlijk lage wisselspanning van maximaal 50 volt, zodat de mens gewoon met een gerust gevoel aan het werk kan gaan.

Wij hebben verschillende transformatorkasten in ons assortiment te koop;

Transformatorkasten