Filteren op

Prijs

  • € 9,00 - € 381,00

StrijkerShops

Er zijn 24 producten.

Item 1-18 van 24 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-18 van 24 in totaal item(s)

400v Krachtstroom stekkers

Krachtstroom stekker

Een krachtstroom stekker is een veelgebruikte voorziening op bouwplaatsen en in de industrie, maar ook in de theater- en filmwereld wordt veel gebruik gemaakt van dit soort stekker. Het gebruik van krachtstroom is op die plaatsen vaak noodzakelijk, omdat er zware machines draaien. Die machines hebben niet genoeg aan het standaard 230V stroomnetwerk wat u thuis gebruikt. Daarom wordt er gebruik gemaakt van het zogenaamde krachtstroom, dat 400V kan weerstaan, waardoor de stroom niet uitvalt en de apparaten en machines blijven draaien. Heel belangrijk om een haperende variant tijd te vervangen. Een belangrijke factor bij een winstgevende bedrijfsvoering. Sluit daarom uw machines met een krachtstroom stekker aan op het stroomnetwerk.

Krachtstroom stekker

Krachtstroom contrastekker

Naast de standaard krachtstroom stekkers verkopen we ook de contrastekkers. Net als bij alle stekkers goed om te achterhalen hoe je dit op de correcte manier aansluit natuurlijk. Erg handig om om voorraad te hebben als er eentje onverhoopt kapot gaat. En ideaal om te gebruiken in combinatie met een verlengkabel. Kies in de onderstaande categorieën voor contrastekkers en bekijk het volledige assortiment voor al uw elektrisch en kabelmateriaal. De verschillende soorten krachtstroomstekkers zijn verkrijgbaar in diverse varianten, waarbij een onderverdeling is gemaakt in;

• 4-polige stekkers

• 5-polige stekkers

PCE

Al onze stekkers en contactmateriaal zijn van het merk PCE. Er zijn vele merken zoals CEE, Mennekes en ABL. Deze merken hebben allemaal weer hun eigen kwaliteiten. Voor ons kwam PCE het beste uit de bus als we kijken naar de prijs/kwaliteit verhouding. Wij hebben daarom gekozen voor PCE omdat dit voor ons de beste keuze is. PCE contactmateriaal wordt gemaakt van een hoogwaardig, duurzaam en slagvast polyamide. Standaard voorzien van vernikkelde contacten voor een betere corrosiebescherming in agressieve omgevingen en bij hoge luchtvochtigheid. De 63A en 125A koppelcontactstoppen en wandcontactdozen zijn voorzien van lamellencontacten van een koper-beryllium legering. Hierdoor zijn de contacten zelf-reinigend, sterk en weerstaan corrosie en vermoeiing. Dit maakt hiervan een ideale oplossing.

Wandcontactdozen

Daarbij is een wandcontactdoos ook onmisbaar. Sluit de krachtstroom stekker eenvoudig aan en zorg voor een goede stroomvoorziening binnen je bedrijf of op de bouwplaats. Voor krachtstroom stekkers hebben we speciale wandcontactdozen in het aanbod die geschikt zijn. Let erop dat u de juiste wandcontactdoos met de stekker combineert; 4-polig of 5-polig.  Gebruik van niet-geschikt materiaal kan leiden tot overbelasting en beschadiging van zowel de stekker als de wandcontactdoos. Dit wil je ten alle tijde voorkomen. De veiligheid bij deze product staat natuurlijk voorop. 

Stekker advies

Wij hebben een ontzettend groot aanbod aan verschillende soorten stekkers. Bekijk de verschillende categorieën zodat je hierin een goede keuze kunt maken. Heel belangrijk om te weten wanneer je de standaard 230V of de stekkers met krachtstroom nodig hebt. Naast alle soorten stekkers hebben wij nog veel meer mooie producten. Wat te denken van alle soorten kabelskrachtstroomkabels, bouwmeterkasten, bouwlamp statievenverlengkabels en natuurlijk meerdere producten van Keraf. Wij hebben jaren ervaring met alle soorten kabels en elektrotechniek. Wij kunnen u dus van goed advies voorzien als dat nodig is. Neem hiervoor gerust contact met ons op. 

krachtstroomstekker