Filteren op

Prijs

  • € 38,00 - € 117,00

StrijkerShops

Subcategories

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

LED bouwlamp

LED bouwlamp

Bouwlampen kunnen voor meerdere situaties handig te gebruiken zijn. Denk aan het klussen in huis, buiten werken wanneer het donker is, in een garage of loods. Maar ook op de bouwplaats of bij wegwerkzaamheden kunnen bouwlampen uitermate goed van pas komen. Nieuw op de markt is de LED bouwlamp. Deze bouwlamp met LED verlichting is niet alleen energiebesparend en goed voor het milieu, ook zijn de armaturen zuiniger dan een normale lamp en gaan dan ook langer mee. Een langere levensduur dat niet ten koste gaat van de kwaliteit van de verlichting. Ook geïnteresseerd? Bekijk dan direct onze onderstaande energiebesparende en duurzame lampen en bestel eenvoudig en voordelig online.

Voordelen bouwlamp LED verlichting

Een bouwlamp met LED verlichting is in vele opzichten ideaal. De lange levensduur in combinatie met de energiebesparing zorgen ervoor dat de lampen steeds populairder worden. Een LED bouwlamp heeft echter nog veel meer voordelen. Zo zijn onze Fenon producten uiterst geschikt voor terrein- en werkplekverlichting. Op zoek naar eenvoudige bouwlampen? Bekijk dan de Fenon Basic Line. Heeft u een LED bouwlamp nodig dat voldoet aan de IEC normen en aanvullende eisen van de NVWA? Neem dan een kijkje bij onze Prof-Line. De armaturen van de laatstgenoemde collectie zijn gemaakt voor zwaar gebruik waar de hoogst mogelijke prestaties moeten worden geleverd en bedrijfszekerheid voorop staat.

LED bouwlamp kopen

Fenon Prof & Fenon Basic

Bij Elektrotec kunt u terecht voor een LED bouwlamp in alle soorten en maten. De Fenon Prof Line heeft verschillende klassen, zoals de Prof Line Aluminium LED Klasse II 230V 35W, en ook de Fenon Basic Line bestaat uit verschillende uitvoeringen. Zo is er altijd een bouwlamp dat past bij uw wens, voor welke situatie u het dan ook nodig heeft.

LED bouwlamp accessoires

Bij Elektrotec vindt u tevens allerlei accessoires en onderdelen op het gebied van verlichting. Zo worden onze bouwlampen uitsluitend exclusief statieven geleverd. Deze kunt u echter ook eenvoudig bij Elektrotec bestellen. Ook vind u onder meer in ons assortiment:

  • Grondstatieven;
  • Draagframes (ideaal als LED bouwlamp accessoire);
  • Veiligheidsglas (deze kunt u zelf eenvoudig vervangen in de bouwlamp).

Elektrotec verzendt gratis bij een bestelling vanaf €300,-. Mocht uw bestelwaarde lager zijn dan zijn de verzendkosten €12,50. Bij Elektrotec bent u verzekerd van een snelle levering zodat u uw gewenste product of producten snel in huis heeft. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

LED Bouwlamp kopen? [Scherp Geprijsd]